Baltic Books

 K. Nilssons v 26, 352 39 Växjö, tel 0470-74 08 08, fax 0470-74 08 09
e-post: par.lindstrom(snabel-a)balticbooks.se 


När jag reser runt och samlar material till m ina böcker ser jag mycket som jag känner att jag villl visa för mina vänner och andra med intresse för de baltiska folkens kultur och historia. Så började vårt reseprogram, som sedan finslipats under åren. Välkomna med på några annorlunda resor!

I år redovisar vi stolt våra resor på startsidan:

www.balticbooks.se


Resor på beställning:
Vi tycker det är extra roligt att ordna resor åt beställare med speciella önskemål, som studieförbund, pensionärsföreningar och enskilda grupper, se exempel: www.balticbooks.se/tidigare_resor.html

Sista-minuten-platser
Ibland kan vi ta med även andra intresserade på dessa resor för att få en full buss. Berätta för oss (gärna i mejl, se ovan) om du vill ha ett tips när vi har en restplats att erbjuda.

 
Det finns i dag åtskilliga resor till Baltikum att välja på. Flera omfattar ett kortare besök med en lokal guide i de tre huvudstäderna och ett par städer till - resten är bussresa.

Vi försöker fixa resor med ett helt annat upplägg:

# Vi gör kortare besök i huvudstäderna - som du själv kan återvända till.


# Vi lägger huvudvikten på smultronställen längs vägen som du själv inte skulle hitta till, platser som ger oss tillfällen till djupdykningar i historia och kultur.


# Vi gör en tio-tolv dagars resa, så att man hinner se sig omkring.

# Vi reser i en liten grupp, ca 12-15 personer.

# Hela vägen samma guide (guidboksförfattaren Pär Lindström) som på det sättet löpande kan presentera det sevärda sett i ett bredare historiskt och kulturellt sammanhang.Vill du ha ett större utbud? Vi samarbetar gärna med

Vill du resa längre bort? En av våra vänner gör resor till Ukraina, se www.elleholm.se/